Dorohoi News Logo

Firma Symmetrica execută lucrări suplimentare în oraş

pavelare alee (2)

Ieri, 22 septembrie s-a dat startul unor lucrări de pavelare a  suprafeţei de lângă clădirea principală a  Spitalului Municipal, porţiunea care duce până la garaje. De întreaga operaţiune se ocupă firma suceveană de pavelare şi montare care a executat şi lucrările de pe Bulevardul Victoriei, respectiv Symmetrica SRL.
 
Se aşteaptă ca lucrările să fie finalizate până la sfâşitul acestei săptămâni . Există o dispoziţie de şantier, iar implementarea acestor îmbunătăţiri face parte din proiectul original, proiectul mare de modernizare a bulevardului, fiind operaţiuni suplimentare realizate de firmă. Lucrările de lângă spital vor fi realizate de cinci angajaţi ai Symmetrica.

„Lucrările s-au început abia acum pentru de curând s-a finalizat partea cu actele, iar cu acordul beneficiarului, respectiv Primărie,  proiectant şi noi, constructori, am hotărât că mai avem câteva porţiuni din oraş de făcut. La nivel de părţi suplimentare ale proiectului se va mai executa o intrare la un bloc din oraş situat lângâ Termotehnica, de asemenea s-au mai executat nişte trepte mai sus de sala de sport de pe Bulevard, la un bloc, două intrări. Toate părţile suplimentare sunt susţinute financiar de Primăria Municipiului Dorohoi. Ele fac parte din vechiul proiect de modernizare a bulevardului”, ne-a declarat Vasile Maftei, inginer constructor Symmetrica. (DorohoiNews.ro, Adriana D.)


Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web