Dorohoi News Logo

Voluntarii sunt asteptaţi astăzi la „Let’s Do It Romania!”

Curăţenie în toată ţara

Desfăşurată sub sloganul „Curăţenie în toată ţara. Într-o singură zi!”, campania „Let’s Do It, Romania!” se află astăzi, 24 septembrie 2011 la a doua ediţie. Aflată sub semnul Anului European al Voluntariatului 2011, cea mai amplă acţiune de voluntariat de mediu din România îşi propune să se autodepăşească anul acesta. Organizatorii aşteaptă 500.000 de voluntari la ediţia din anul acesta, care va lua startul la ora 8 dimineaţa, la toate punctele de înregistrare disponibile.

Campania şi-a propus să strângă în 2011 cât mai mulţi voluntari, printre care şi elevi sau liceeni. În Dorohoi vor participa la acţiunea de curăţenie peste 100 de voluntari. Aceştia sunt aşteptaţi la punctele de  înregistrare ca să primească informații despre curățenie, să semneze instrucțiunile de siguranță și să fie luaţi în evidență pentru rezultatele proiectului. Actiunea se va desfăşura în intervalul orar 8.00-15.00 şi acolo unde se poate, voluntarii pot veni cu propriile mănuşi şi o rolă de saci (120l). După curăţenie, toţi voluntarii sunt rugați să confirme rezultatele activității lor, pentru a fi determinate zonele curățate datorită proiectului “Let`s Do It, Romania!”.

Modalitatea de raportare presupune trimiterea unui sms la numărul 1714 cu următorul format: Abreviere județ, Număr membri echipă, Număr saci strânși, ID morman (dacă există). O altă variantă este aceea de a accesa la mormanul alocat anterior pe site opțiunea „Curățat”. De asemenea, echipa “Let`s Do It, Romania!” a pus la dispoziția tuturor celor interesați de proiect un call center special creat, disponibil la numărul de telefon 0318 21 21 21. În perioada 19-30 septembrie, voluntarii  vor răspunde tuturor întrebărilor despre curățenia națională. (DorohoiNews.ro, Mădălina O.)


Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web