Dorohoi News Logo

Grupul Şcolar Al. Vlahuţă (VIDEO): O parte din pădurea Horlăceni a fost igienizată în cadrul campaniei Let’s Do It, Romania!

Al. Vlahuta07

La acţiunea de ecologizare iniţiată la nivel naţional în cadrul campaniei „Let’s Do It, Romania!” a participat şi Grupul Şcolar „Alexandru Vlahuţă.” Cei 29 de copii însoţiţi de 6 profesori s-au deplasat la Pădurea Horlăceni şi au curăţat porţiunea din pădure care aparţine de Primăria Şendriceni. Transportul gratuit a fost asigurat de către o firmă.

Voluntarii înarmaţi cu saci de gunoi şi mănuşi furnizate de către Primăria comunei Şendriceni au dat startul acţiunii în jurul orei 9:30. Deşeurile colectate au fost transportate cu ajutorul căruţelor.

“Campania „Let’s Do It Romania!” este binevenită pentru pădurile noastre, iar copiii au răspuns afirmativ la chemarea noastră de a veni și a face curat. Copiii și părinții acestora au fost receptivi în această privință și am beneficiat de întregul lor suport”, ne-a declarat Elena Opriţă, prof. coordonator de la Grupul Şcolar „Alexandru Vlahuță.” (DorohoiNews.ro, Mădălina O.)



Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web