Dorohoi News Logo

Colegiul Naţional Grigore Ghica și funcționari din cadrul primăriei au participat la campania Let’s Do It Romania!

Actiune eco04

Campania „Let’s Do It Romania!” s-a dovedit a fi o acţiune de ecologizare primită cu entuziasm în rândul elevilor şi nu numai. Zona Cărămidăriei, şi mai exact, plantaţia nou înfiinţată, a fost curăţată de peste 50 de voluntari veniţi încă de dimineaţă.

Din cei 50 de voluntari, 30 au fost elevi de la Colegiul Naţional „Grigore Ghica” însoţiţi de prof. Gheorghe Luncă şi Gheorghe Roman, care s-au dovedit a fi foarte receptivi la invitaţia primită. Au mai participat funcţionari din cadrul Primăriei Dorohoi, voluntari de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă, printre care şi şefa SVSU, Angela Francu, dar şi membrii ai compartimentului Protecţia Mediului.

„Copiii s-au dovedit foarte receptivi, am reuşit să îi convingem cu o simplă invitaţie. Au fost foarte serioşi şi au dat dovadă de maturitate”, a declarat Lili Sulugiuc de la compartiment Protecţia Mediului din cadrul Primăriei Dorohoi.

În total au fost adunaţi 30 metri cubi de deşeuri, care au însemnat Pet-uri, hârtie, haine şi alte materiale. (DorohoiNews.ro, Mădălina O.)

Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web