Dorohoi News Logo

Canalizare cu probleme (partea a II-a)

1

„In timp ce bulevardul arata impecabil, o alta cale de acces catre oras (scarile care unesc Cartierul Plevna de oras) este impracticabila datorita unui canal care a refulat, iar toate mizeriile deversate coboara lin la vale….  Cine se ocupa? Catre cine trebuie sa ne adresam? Cei de la Nova Apaserv ce fac? Municipalitatea pregateste zilele orasului… parcul din centru se modernizeaza… suntem sau nu suntem un oras european?” scrie pe adresa DorohoiNews un cititor.

Redactia DorohoiNews fiind o publicatie independenta si indiscreta nu are nimic de ascuns, in sprijinul afirmatiei noastre sta un articol mai vechi unde am ridicat aceasta problema. Reproducem articolul de atunci, care se numea.

„Pe aleea care leaga cartierul Plevna de Piata Centrala, cunoscuta ca VALEA TIGANULUI, undeva la jumatatea scarilor... curge de sub gardul spitalului apa menajera. In vara acestui an canalizarea a fost colmatata cu diferite resturi si gunoaie iar apa nu a mai patruns in caminul in care se scurge si a refulat pe scari la vale. Trecatorii care folosesc aceasta scurtatura se plang de mirosul neplacut emanat de aceasta canalizare si se intreaba daca nu se poate gasi o solutie intrucat este posibil ca odata cu anotimpul rece sa inghete gura acestui camin si apa sa curga la vale facand imposibil accesul pe aceste scari. Organele competente... Autoritatile locale cât și probabil Nova Apaserv ar trebui sa gaseasca o rezolvare cu aceasta canalizare care trebuie sa fie ingropata, nicidecum sa strabata peste 10 metri la suprafata fiind si un posibil focar de infectii.”

Ne-am deplasat in aceasta zona si am constatat faptul ca nu este nimic exagerat… apa curge… mirosul se simte… Speram si noi alaturi intr-o rezolvare grabnica. (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web