Dorohoi News Logo

Dorohoi: Consilierii Locali întruniți într-o nouă ședință ordinară

consiliul local Dorohoi

Consilierii dorohoieni s-au  întrunit în ședință  ordinară a Consiliul Local al Municipiului Dorohoi , joi 29 septembrie ora 16:00 în incinta Muzeului de Știinte ale Naturii din Dorohoi.

Cele nouă proiecte propuse dezbaterii , nu au produs discuții contradictorii majore între membrii Consiliului Local, ba chiar șase din acestea au fost aprobate cu unanimitate de voturi. Un singur proiect de hotarâre nu a fost luat în discuție, este vorba de proiectul de hotarare privind aprobarea indemnizației de conducere și a unor sporuri personalului didactic și a personalului auxiliar din unitățile de învățământ cu personalitate juridică din Municipiul Dorohoi, el fiind retras de pe ordinea de zi de către inițiator, pe motiv că nu respecta prevederile legale cuprinse în Legea 215/2001 (Legea Administrației Publice Locale).

Proiectele care au fost supuse dezbaterii și aprobate sunt: aprobarea modificarii statului de funcții și a organigramei Spitalului Municipal Dorohoi, aprobarea documentației privind demolarea unor imobile afectate de inundații, proiect de hotărâre privind un schimb de locuință, modificarea statutului de funcții la Serviciul Taxe și Impozite Locale din aparatul de specialitate al primarului, acordarea titlului de cetățean de onoare domnului profesor Aurelian Antal. Singurul proiect de hotărâre care nu a trecut de votul Consiliului local a fost cel care viza vânzarea unui imobil din strada Ștefan cel Mare numarul 67 Dorohoi. (DorohoiNews.ro, Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web