Dorohoi News Logo

Zilele Orașului: Astăzi se dă startul la distracţie

Zilele orasului

Seria evenimentelor, concertelor și spectacolelor din cadrul Zilelor municipiului Dorohoi se deschide astăzi, 30 septembrie 2011. Evenimentul de pe Pietonalul “Grigore Ghica” este aşteptat deopotrivă de copii, cât şi de adulţi, deoarece pe lângă concerte şi spectacole a fost amenajat şi un parc de distracţii.

Activităţile culturale vor începe de la ora 12.00 la Casa Municipală de Cultură, cu un concurs de pictură “Artur Verona”, în cadrul căruia participanţii vor fi premiaţi. Programul artistic de pe scena amplasată pe Pietonal va debuta la ora 17.00 cu Ansamblul „Mugurelul”, coordonat de profesorul Marcel Dupu. 

Spectacolul folcoric va continua în compania interpretei de muzică populară Elena Mândrescu şi al fanfarei “Cordăreanca.”Atmosfera va fi întreţinută de trupa KaraokeStill în toate cele trei seri de spectacol. În prima seară a manifestărilor, tinerii se vor mai distra în compania interpretelor Ramona Ursache şi Celia, iar senzaţia serii o va reprezenta trupa HI-Q.

Lăsând deoparte grijile cotidiene, dorohoienii sunt așteptați într-un număr cât mai mare, să participe la spectacolele organizate cu ocazia zilelor orașului. (DorohoiNews.ro)

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web