Dorohoi News Logo

Zilele oraşului Dorohoi: Prima seară de distracție - Galerie FOTO și reacții după concert trupa HI-Q

Zilelle Dorohoiului_Prima seara-209

Zi memorabilă pentru mulţimea de dorohoieni venită să sărbătorească zilele oraşului. Distracţia şi muzica de calitate au reprezentat ingredientele cheie pentru o seară ce nu va fi uitată prea curând de cei prezenţi.

Evenimentul desfăşurat pe Pietonalul „Grigore Ghica” a debutat cu Ansamblul „Mugurelul”, coordonat de prof. Marcel Dupu, o parte din recital fiind susţinut împreună cu Elena Mândrescu. La sfârşitul reprezentaţiei, ansamblul a primit şi un premiu din partea Primăriei municipale Dorohoi.
„Acest premiu reprezintă de fapt o recunoaştere a valorii orchestrei „Mugurelul” care duce tradiţia şi muzica populară moldovenească şi românească, care aduce cinste oraşului de peste 27 de ani.. A fost un spectacol reuşit, gustat de public, dorohoienii ne iubesc şi aplaudă evoluţia acestor copii pe scenă, iar eu nu pot fi decât fericit”, a declarat prof. Marcel Dupu.

Seara a fost continuată de fanfara „Cordăreanca”, diverse concursuri cu premii, dar şi recitalurile interpretelor Ramona Ursache şi Celia.  Atmosfera a devenit una incendiară o dată cu venirea trupei HI-Q, care a încântat atât tinerii cât şi adulţii cu hiturile deja consacrate. „Dă muzica mai tare”, „Razna”, „Aşa-s prietenii” sau „Gaşca mea” sunt doar câteva dintre melodiile care au transformat pietonalul într-un loc al distracţiei şi bunei dispoziţii.

Membrii trupei, aflaţi la a doua vizită în Dorohoi, s-au declarat extrem de încântaţi de căldura publicului, care nu contenea să le fredoneze melodiile. „A fost mult mai multă lume şi mult mai multă energie. Încă o seară absolut genială, mi se pare absolut extraordinar. Am regăsit acest oraş mai frumos decât îl ştiam, nu numai ca şi aspect ci şi ca public, ne-a plăcut la nebunie.”

A doua zi de sărbătoare va continua cu un program realizat de Casa Municipală de Cultură Dorohoi, ansamblul „Moştenitorii”, fanfara „Cordăreanca”, KaraokeStill, Nelu Stratan, Bosquito şi Hara. (DorohoiNews.ro, Mădălina O.)




Autor: DorohoiNews.ro

 

Galerie FOTO completă, peste 400 de poze de la eveniment - Click AICI

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web