Dorohoi News Logo

Paradă incendiară organizată de Casa Municipală de Cultură - FOTO

Parada costumelorParada costumelor 01

Ieri începând cu ora 16:00 din faţa Parcului Cholet din Dorohoi a avut loc unul dintre cele mai interesante evenimente desfăşurate în această perioadă în municipiu, respectiv parada uniformelor mai multor instituţii de învăţământ din oraş şi parada costumelor elevilor care sunt înscrişi şi activează la Casa Municipală de Cultură (CMC). Această parada fiind realizată la iniţiativa conducerii CMC-ului a adunat la un loc toată energia şi voia bună de care aveau nevoie dorohoienii pentru a porni la o nouă zi de spectacol.

Cu mic, cu mare, elevii dorohoieni şi-au purtat uniformele şi costumele mai mândri ca niciodată, iar prestaţia lor a fost apreciată de toţi specatorii. La activitate a participat şi echipa de majorete din cadrul CMC-ului fondată de Nicu Anton şi condusă la nivel coregrafic de prof. Dicu Constantin, ca de obicei fetele au făcut impresie bună şi au stârnit admiraţia tinerilor. „Dorim ca această paradă a costumelor, să demonstreze că felul în care sunt îmbrăcați copiii la școlile la care învață este de bun gust și pune în valoare copilăria și adolescența”, a menționat directorul Casei Municipale de Cultură, Valuța Murariu.

Parada s-a derulat pe traseul Parcul Cholet - Scena Mare aflată în centrul oraşului, pe pietonal. La manifestare a participat şi primarul oraşului, ing. Dorin Alexandrescu. Cu privire la paradă, unul dintre spectatori ne-a declarat: „Nu am mai văzut aşa ceva demult. Ne-a plăcut această idee şi sperăm să fie pusă în practică şi pe viitor".

Ajunşi la destinaţie, participanţii la paradă au fost şi cei care au delectat publicul dorohoian cu muzica şi dansul lor,a întrucât activitatea Casei Municipale de Cultură nu a luat sfârşit odată cu parada, ci a continuat printr-un spectacol ce a cuprins momente de dans popular, latino, country, modern, iar muzica a revenit pe plaiuri dorohoiene prin vocea unor interpreţi deosebiţi ca Jon, Ana Maria Alexie, Cosmina sau Larisa Avasilichioaie. (DorohoiNews.ro, Adriana D.)

Galerie FOTO completă - Click AICI






Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web