Dorohoi News Logo

Dorohoi: Vezi câştigătorii Concursului de istorie între licee

09

Sala Teatrului din curtea Colegiului Naţional „Grigore Ghica" a fost ieri gazda concursului de istorie dintre licee. Ca în fiecare an Casa Municipală a organizat acest concurs din dorinţa de reînvia fie şi pentru o zi istoria dorohoiană. La această a treia ediţie au participat patru echipaje formate din câte patru elevi, respectiv Colegiul Naţional „Grigore Ghica", Seminarul Teologic „Sfântul Ioan Iacob", Grupul Şcolar „Regina Maria" şi Grupul Şcolar „Alexandru Vlahuţă".

Evenimentul a început la ora 13:00, iar juriul care a evaluat echipele a fost condus de prof. Ilarion Mandachi, care a fost ajutat la jurizare de profesorii, Monica Ifrim, Cristina Ignat, Tania Amariei şi Geanina Captari. Întrecere a fost foarte strânsă, iar echipele au fost foarte bine pregătite. După cele 32 de întrebări la care au răspuns elevii, trei dintre echipaje au ajuns la egalitate. Acestea au fost: Colegiul Naţional „Grigore Ghica", Grupul Şcolar „Regina Maria" şi Seminarul Teologic. Pentru a se face departajarea profesorul Ilarion Mandachi a adresat echipele întrebări suplimentare.

În urma tirului de întrebări la care au fost supuşi elevii, clasamentul a fost: Premiul I, Seminarul Teologic şi tot Premiul I, „Regina Maria", Premiul al II-lea, Colegiul Naţional „Grigore Ghica", iar Premiul al III-lea liceul „Alexandru Vlahuţă". Toţi câştigătorii au primit diplome şi cupe. Activitatea s-a încheiat în jurul orei 14:00 în aplauzele spectatorilor prezenţi în sală. (DorohoiNews.ro, Adriana D.)


Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web