Dorohoi News Logo

Căminul de bătrâni Dorohoi a sărbătorit Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice - VIDEO

Caminul de batrani Dorohoi01

Pe data de 1 octombrie este Ziua Internațională a persoanelor în vârstă, iar cu această ocazie, ieri 3 octombrie, Căminul de bătrâni din Dorohoi a ținut să nu treacă neobservată această zi. Cu aceast prilej, conducerea Căminului de batrâni din Dorohoi ne reamintește cât de valoroși sunt oamenii, indiferent de vârsta lor, iar noi, românii ne putem aminti de cunoscutul proverb "Cine n-are bătrâni să-și cumpere".

Aproape 60 de bătrâni au asistat ieri la un spectacol special organizat de ziua lor şi au fost răsfățați cu o masă bogată şi un recital al orchestrei Mugurelul, care a mers direct la inima pensionarilor. Aceștia au fost încântați de invitația conducerii Căminului de bătrâni și au răspuns pozitiv, ducând astfel tradiția mai departe.

”Am acceptat cu mare plăcere invitația domnului director, de a participa în această zi deosebită la Căminul de bătrâni așa cum obișnuim în fiecare an și iată că am venit cu orchestra Mugurelul și cu un tânăr talentat, un mic actor de la Clubul Copiilor și Elevilor.  Îmi aduc aminte cu plăcere de perioada când eram membră a orchestrei și veneam aici la Căminul de bătrâni și cântam cu diferite ocazii, inclusiv cu această ocazie deosebită. Domnul profesor Marcel Dupu, ne-a învățat să respectăm și să apreciem toate categoriile sociale și de aceea cântăm cu drag pentru persoanele vârstnice, de fiecare dată când suntem invitați” a declarat directorul Clubului Copiilor și Elevilor Dorohoi, Irina-Maria Chițoiu.

Bătrânii, au urmărit cu mare plăcere momentele umoristice și cântecele interpretate de micii artiști, iar la sfârșitul programului aceștia au fost serviți cu câte o felie din tortul pregătit special pentru ei cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice. (DorohoiNews.ro, Andrei B.)



Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web