Dorohoi News Logo

Vezi lista străzilor care vor beneficia de modernizare și extindere rețele de apa și canalizare

Harta reabilitare

Pe lângă mărețul proiect de reabilitare a străzilor, mai există unul de reabilitare a conductelor de apă şi canalizare şi de lărgire a unor conducte din oraş. Este vorba de un proiect de 20 milioane de euro, promovat de Consiliul Judeţean. Aceste două proiecte vor fi corelate şi se vor realiza în paralel, pentru ca la sfârşit lucrarea să fie un succes pentru Dorohoi.

„Vreau să informez că zonele cel mai puternic vizate de acest proiect sunt zona Trestiana, Viilor și Fraternității, unde se vor introduce canalizare și apă curentă pe majoritatea străzilor. Proiectele și activitățile pe care administrația publică locală le are în vedere vor apărea în următorul număr care va fi emis de catre Primaria Municipiului Dorohoi, unde va apărea programul de modernizare și extindere a rețelelor de apă și canalizare pe zone ale orașului Dorohoi. Această apariție sau această hartă va fi făcută publică în maxim 10 zile de la prezenta-mi declarație”, a ținut să menționeze primarul Dorin Alexandrescu.

Măsurile de investiții propuse asigură 90% accesul populației din municipiul Dorohoi la servicii de canalizare. În urma implementării măsurilor de reabilitare a rețelei de canalizare se estimează reducerea volumului de infiltrații. (DorohoiNews.ro)

Vezi lista cu străzile  Click AICI


Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web