Dorohoi News Logo

Dorin Alexandrescu: „Voi recomanda societăţilor care vor câştiga licitaţiile să angajeze forţă de muncă din municipiul Dorohoi”

Dorohoi-Dorin-Alexandrescu

Proiectele aprobate pentru reabilitarea oraşului pot asigura în următorii trei ani, locuri de muncă pentru majoritatea cetăţenilor din Dorohoi.

Este vorba despre proiectul în valoare de 8 milioane de euro, privind reabilitarea a 75 de străzi, dar şi despre cel în valoare de 20 de milioane de euro, de reabilitare al conductelor de apă şi canalizare. Forţa de muncă poate fi recrutată în cel mai mare număr din rândul muncitorilor calificaţi din Dorohoi. „Forţa de muncă va fi stabilizată prin alte proiecte investiţionale şi de realizare de unităţi de producţie. Mă refer la agricultură, chiar şi la industrie, pentru că Dorohoiul a avut o tradiţie şi este păcat să o piardă complet. Voi recomanda societăţilor care vor câştiga licitaţiile să angajeze forţă de muncă din municipiul Dorohoi”, a declarat primarul municipiului, ing. Dorin Alexandrescu. (DorohoiNews.ro, Mădalina O.)


Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web