Dorohoi News Logo

EXCLUSIV: Tânăr dorohoian decedat în Franţa într-un cumplit accident de circulaţie

Accident Lucian Hrituleac Franta

Tânărul Lucian Hrițuleac în vârstă de 22 de ani, a decedat duminică, în urma impactului mașinii pe care o conducea cu peretele unei case în localitatea franceză Saint-Vincent-des-Landes (Loire-Atlantique).

La ieşirea dintr-un viraj, BMW-ul la volanul caruia se afla Lucian Hrițuleac, a fost proiectat în peretele unei case de pe marginea drumului. Din cauza coliziunii, vehiculul a fost cuprins de flăcări care au fost stinse imediat, iar datorita impactului puternic dorohoianul Lucian Hrituleac în vârstă de 22 de ani, rezident în Chateaubriant, a murit pe loc, conform unei publicații franceze.

”A fost la o petrecere la care au fost mai multi prieteni romani si s-a întors de la petrecere dimineata impreuna cu sotia lui. Dupa ce a ajuns la casa unde locuiau acesta s-a urcat in masina si s-a indreptat catre un magazin pentru a face cateva cumparaturi și dus a fost...”
a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News, mama tânărului.

Tatăl tânărului este plecat în Franța pentru a ridica corpul neînsuflețit de la morga din localitatea franceză. Toate costurile privind transportul până în România va fi suportat de către patronul firmei la care lucra Lucian, acesta având o relație foarte apropiată și de încredere cu regretatul tânăr. (DorohoiNews.ro, Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web