Dorohoi News Logo

Consiliului Local Dorohoi se întrunește astăzi în ședință extraordinară

CL Dorohoi

Consilierii dorohoieni se  întrunesc astazi la ora 12, într-o  ședință  extraordinară a Consiliul Local al Municipiului Dorohoi, în Sala oglinzilor din cadrul Muzeului de Știinte ale Naturii din Dorohoi.

Proiectele de hotărâre care vor fi dezbătute și supuse la vot Consiliului Local, conform ordinei de zi, sunt următoarele: Proiect privind aprobarea unor schimburi de locuință, prin modificarea punctelor 36 și 39 din lista de repartizare cu familiile afectate de inundațiile din vara anului 2010; Proiect de hotărâre privind rezolvarea unor problem locative în regim de necesitate, pentru unele familii care locuiesc în imobile proprietate a Consiliului Local al Municipiului Dorohoi; Proiect de hotărâre privind aprobarea cofinanțării pentru proiectul de reparații capitale la Spitalul Municipal Dorohoi; Proiect de hptărâre privind aprobarea decontării din bugetul local. Prin Colegiul Național Grigore Ghica, a sumei de 65000 lei pentru reparații la spațiul situat în strada 1 Decembrie nr.30, dat în administrare de către Consiliul Județean; Proiect de hotărâre pentru aprobarea PUD privind reamplsarea bustului cpt. Valter Mărăcineanul.
 
Reamintim că ședințele Consiliului Local sunt publice, la aceste ședințe pot  participa și cetățeni ai municipiului Dorohoi. Vom reveni cu detalii după acestă şedinţă. (DorohoiNews.ro, Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web