Dorohoi News Logo

Primaria Municipiului Dorohoi: Anunț important!

Primăria Dorohoi

Primaria Municipiului Dorohoi, reprezentata prin Primar, ing. Dorin Alexandrescu a hotarat ajutorarea persoanelor defavorizate de pe raza municipiului Dorohoi, prin acordarea cantitatii de 40 kg cartofi/ persoana. Pretul acestui produs a fost negociat astfel incat la o cantitate mai mare achizitionata am obtinut un pret de achizitie foarte mic.

Sumele necesare acestei achizitii provin din sponsorizari de la agenti economici, fara a fi afectat bugetul local. Speram ca acest efort comun in urma caruia acest produs de baza ajunge la populatia defavorizata sa fie in sprijinul persoanelor cu venituri reduse din Municipiul Dorohoi.

De aceste cantitati de produse alimentare vor beneficia 1820 de persoane, dupa cum urmeaza:

1. PENSIONARII sistemului public de pensii ale căror drepturi obţinute din pensie sau după caz, din pensii cumulate nu depăşesc 400 lei/ lună.
2. ŞOMERII care beneficiază de indemnizaţie de şomaj acordată potrivit prevederilor Legii 76/ 2002.
3. PERSOANELE CU HANDICAP GRAV ŞI ACCENTUAT adulţi şi copii, neinstituţionalizate.
4. BENEFICIARII DE VENIT MINIM GARANTAT( ajutor social) potrivit prevederilor Legii 416/ 2001. 
Distribuirea acestor ajutoare se efectueaza la sediul Direcţiei de Servicii Publice Dorohoi (fosta unitate militară de la Brazi ) din strada 1 Decembrie nr.24.

Pentru informaţii suplimentare puteţi contacta Direcţia de Asistenţă Socială Dorohoi din str. Ştefan cel Mare nr.43 tel.0231617813 interior 14 persoana de contact Stan Adrian.

PRIMAR,
ing. DORIN ALEXANDRESCU

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web