Dorohoi News Logo

Spectacolul Vinu’ lui Paleru a fost anulat!

Sala de spectacole

Casa Municipală de Cultură s-a ocupat de organizarea spectacolului intitulat „Vinu’ lui Paleru”. Acesta ar fi trebuit să aibă loc astăzi, 20 octombrie orele 18:00, la Sala Teatrului din curtea Colegiului Național „Grigore Ghica”. Din distribuție făceau parte: Nicu Paleru, Emilia Ghinescu, Maria Dragomiroiu, Mirabela Dauer, Jean Paler, Raoul, Annes și Calibra.

Întrucât nu s-au vândut decât 50% din biletele puse la vânzare pentru acest turneu, spectacolul s-a anulat. Cauza principală a anularii acestui spectacol a fost lipsa de interes a publicului și vânzarea a unui număr prea mic de bilete în orașele în care acesta a fost programat: Dorohoi, Botoșani, Suceava, Siret și Rădăuți.

„Era o bucurie pentru o parte din dorohoieni, cei care au cumpărat bilete, ca acest spectacol să aibă loc. De foarte mult timp nu am obținut un spectacol cu atâtea personalități, și îmi pare foarte rău că acest spectacol s-a anulat, deoarece este o pierdere pentru Dorohoi.” a declarat directorul Casei Municipale de Cultură Dorohoi, Valuța Murariu.

Cei care și-au cumpărat bilete la acest spectacol sunt așteptați la Casa Municipală de Cultură Dorohoi sau sunt rugați să sune la 0740206359, pentru restituirea banilor. (DorohoiNews.ro, Andrei B.)


Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web