Dorohoi News Logo

Astăzi consilierii locali se întrunesc în ședință ordinară - Vezi ordinea de zi

primaria

Consilierii dorohoieni se întrunesc astăzi, 27 octombrie, la ora 15, într-o ședință ordinară a Consiliul Local al Municipiului Dorohoi, în Sala oglinzilor din cadrul Muzeului de Știinte ale Naturii din Dorohoi. Reamintim ca sedintele Consiliului Local sunt publice, la aceste sedinte pot participa si cetateni ai municipiului Dorohoi.

Proiectele de hotărâre care vor fi dezbătute și supuse la vot Consiliului Local, conform ordinei de zi, sunt următoarele:


·    Proiect de hotarare  privind stabilirea modului in care este suportat comisionul bancar in urma platii online a taxelor si impozitelor, utilizand cardul bancar in sistemul national de plati.

·    Proiect de hotarare privind incadrarea pe zone fiscale a teritoriului Municipiului Dorohoi, pentru anul fiscal 2012.

·    Proiect de hotarare privind aprobarea componentei Comisiei tehnice de amenajare a teritoriului si urbanism a Municipiului Dorohoi si a Regulamentului de organizare si functionare al acesteia;

·    Proiect de hotarare privind  stabilirea taxei pentru inchirierea terenurilor proprietatea Municipiului Dorohoi, aflate in administrarea Consiliului Local in cursul anului 2012.

·    Proiect de hotarare privind  aprobarea Regulamentului de administrare a parcarilor publice si masuri referitoare la oprirea, stationarea si parcarea neregulamentara pe domeniul public sau privat al Mun. Dorohoi.

·    Proiect de hotarare privind acordarea  sporurilor si indemnizatiilor personalului didactic si didactic auxiliar din unitatile de invatamant cu personalitate juridica din Municipiul Dorohoi, perioada septembrie-decembrie 2011.

·    Proiect de hotarare privind rectificarea bugetului local pentru anul 2011.

·    Proiect de hotarare privind   aprobarea vanzarii imobilului situat in str. Stefan Airinei nr. 24, in supraf. de 60,68 m.p. si teren aferent in supraf. de 160,68 m.p. aflat in domeniul privat al Mun. Dorohoi, chiriasului Iliuta Mihaela si Corneliu si a pretului de vanzare rezultat din Raportul de evaluare intocmit.

·    Proiect de hotarare privind aprobarea asigurarii obligatorii a locuintelor aflate in domeniul public si privat al Mun. Dorohoi, in conformitate cu prevederile Legii nr. 260/2008.

·    Proiect de hotarare privind aprobarea inregistrarii imobilului din str. 1 Decembrie nr. 35 in evidenta domeniului privat al Mun. Dorohoi.

·    Proiect de hotarare pentru modificarea si completarea HCL nr. 77/28.08.2008 privind dreptul de folosinta asupra imobilului situat in Mun. Dorohoi, str. Locomotivei nr. 4, cesionat de SC COMPRO SRL.      

·    Proiect de hotarare privind incetarea activitatii Societatii cu raspundere limitata ECONOMAT, cu asociat unic CLD.

·    Proicect de hotarare privind desemnarea administratorului SC ECONOMAT SRL.

·    Proiect de hotarare privind modificarea statului de functii al Directiei de Asistenta Sociala din subordinea Consiliului Local al Municipiului Dorohoi, prin suplimentarea cu un post de referent, gr. II, studii medii ( expert local rrom).

·    Proiect de hotarare privind introducerea in inventarul domeniului public al Municipiului Dorohoi a bunurilor realizate prin investitii (sala de sport si utilitatile aferente).

·    Proiect de hotarare privind darea in administrarea Grupului Scolar Regina Maria Dorohoi a Salii Polivalente construita in Municipiul Dorohoi, B-dul Victoriei nr. 120.

·    Proiect de hotarare privind aprobarea lucrarilor suplimentare pentru obiectivul de investitii „Casa de locuit in zonele afectate de calamitatile naturale din anul 2010 – etapa a II-a, finisaje interioare, exterioare si instalatii – 47 locuinte sociale”.

·    Informare privind  activitatile intreprinse de Politia Municipiului Dorohoi, in luna septembrie a.c., in domeniul sigurantei publice. (DorohoiNews.ro)

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web