Dorohoi News Logo

Dorohoi: Începe febra Balurilor

balulbobocilor

Încă două, trei zile și orașul va fi invadat de emotiile perechilor dornice sa câștige râvnitul titlu de Miss și Mister Boboc. Da, ați ghicit, nu mai este mult și Dorohoiul va fi invadat cu afișe despre balurile organizate de fiecare liceu din municipiu.
 
Cu pregătirile aproape de final, vă informăm că, programul după care se vor desfășura aceste evenimente este următorul: balul de la Colegiul Național ”Grigore Ghica” se va derula pe 28 octombrie, balul de la Grupul Școlar ”Alexandru Vlahuță” va fi pe 4 noiembrie, iar ultimul, dar nu cel din urmă, balul la Grupul Școlar ”Regina Maria” va avea loc pe data de 11 noiembrie.
 
Cu toamna plimbându-ni-se prin plete, organizatorii de baluri s-au dat peste cap pentru a face ca evenimentul să fie unul reușit. Din câte am aflat fiecare bal din acest an va avea o tematică, iar dorința tinerilor de a participa s-a mărit față de anii trecuți, numărul de perechi care s-au înscris la preselecții fiind mult mai mare.
 
Cu mic, cu mare, tinerii dorohoieni așteaptă aceste manifestări cultural-interactive ale liceelor dorohoiene întrucât ele reprezintă un motiv bun de a ieși din casă, dar și dorința lor de a-și susține favoriții.  (DorohoiNews.ro, Roxana D.)


Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web