Dorohoi News Logo

Stabilirea sporurilor pentru șefii învățământului dorohoian, din nou amânată

sporuri

Proiectul de hotărâre ce viza acordarea sporurilor și indemnizațiilor personalului didactic și didactic auxiliar din unitățile de învățământ cu personalitate juridică din Municipiul Dorohoi, perioada septembrie-decembrie 2011, nu a putut fi aprobat nici în ședința de joi 27 octombrie, acesta fiind retras de pe ordinea de zi de către inițiator.

Decizia de retragere a proiectului de pe ordinea de zi, a fost luată datorită neajungerii la un consens în ceea ce privește acordarea acestor sporuri, consilierii prezentând mai multe variante, lucru ce a făcut să nu se poată lua o decizie în acest sens.

„Nu vreau să fie speculată politic această situație și de aceea propun ca partidele politice reprezentate în consiliul local să-și desemneze reprentanți pentru a analiza cu atenție variantele propuse și a veni în fața consiliului local cu o propunere de proiect de hotărâre acceptată de toți”, a menționat primarul municipiului Dorin Alexandrescu.

Acest proiect de hotărâre va fi supus dezbaterii și aprobării săptămâna viitoare, într-o ședință extraordinară. (DorohoiNews.ro, Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web