Dorohoi News Logo

Dorohoi VIDEO-FOTO: S-a deschis expoziţia figurilor de ceară „Mit, ficţiune şi realitate”

Expozitie figuri de ceara_16

Muzeul de Stiintele Naturii din Dorohoi organizeaza expozitia „Mit, fictiune si realitate". Cu aceasta ocazie sunt expuse 39 figuri de ceara care au fost realizate la Muzeul Figurilor de Ceara Sankt Petersburg. Acest muzeu are o veche traditie in domeniu fiind pozitionat dupa renumitul muzeu „Madame Toussaud" din Londra.

„Muzeul Figurilor de Ceara Sankt Petersburg a impartit toata colectia in 40 de expozitii mobile, fiecare cuprinzand maxim 30 de lucrari care se expun in diferite regiuni ale lumii. Suntem foarte fericiti sa gazduim aceasta expozitie deoarece este prima data cand astfel de exponate sunt aduse in orasul nostru. Este o expozitie frumoasa care merita vazuta”, au declarat muzeografii Cristina Amarie si Lucian Apastienei.

In aceasta expozitie, pot fi vazute in marime naturala, copii reprezentandu-i pe: Cleopatra, Nefertiti, Horus, Vladimir Putin si actualul presedinte rus Medvedev, Albert Einstein, scriitoarea Agatha Christie, actorii Charlie Chaplin, Danny de Vito si Johnny Deep, pictorul Salvador Dali precum si Alba ca Zapada cu cei sapte pitici, alaturi de personaje ce prezinta diferite malformatii.

Programul de vizitare : zilnic intre orele 9-17; (02 – 20 noiembrie)
Tarife: - 7 Ron adulti;
          - 5 Ron pentru copii ,studenti si pensionari;
          - 4 Ron pentru grupuri minin 10 persoane.

 
Persoane de contract : Muzeografi: Amarie Cristina si Apastinei Lucian; Telefon: 0231611773. (DorohoiNews.ro, Andrei B.)



Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web