Dorohoi News Logo

Saucenița: Bărbat decedat într-un autoturism în flăcări

autoturism în flăcări

Vineri seară, la ora 21.42, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost anunţat prin sistemul unic de apeluri de urgenţă 112, despre producerea unui incendiu la un autoturism în localitatea Sauceniţa, comuna Văculeşti.

La locul intervenţiei s-au deplasat două echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi ambulanţa SMURD.

Când au ajuns la faţa locului, autoturismul, marca Opel Astra, era cuprins în totalitate de flăcări. Şoferul, A. B., a reuşit să iasă din maşină pe geamul portierei din stânga, după care a încercat să îl salveze şi pe tatăl său. Însă acesta, având şi centura de siguranţă fixată, nu a putut fi scos din maşină, piciorul rămânându-i blocat sub torpedoul autoturismului. Intervenţia pompierilor a durat aproximativ 20 de minute. Din nefericire, pentru bărbatul în vârstă de 62 de ani, I.B., nu s-a mai putut face nimic, fiind deja decedat.

Cauza incendiului a fost un scurtcircuit la sistemul electric al autovehiculului, valoarea pagubei materiale fiind estimată la aproximativ 5000 lei. (DorohoiNews.ro)

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web