Dorohoi News Logo

Călătorie în trecut: Cum arăta Dorohoiul

Dorohoi, ieri si azi (2)

Nu e nimic mai interesant decât să faci o incursiune în trecut și să vezi cum arătau acum 40-50 de ani străzile și locurile pe care le vezi zilnic. Este ca și cum ai porni într-o călătorie în trecut care îți permite să vezi ce s-a schimbat de atunci, și să citești povestea din spatele imaginii.

Cu toții avem ceva de împărtășit cu ceilalti, povești vechi de decenii, moștenite din generație în generație, povești ținute în cutii prăfuite, poze ascunse sub pat, multe povești îngropate în amintiri și întâmplări vechi. Dacă dețineți fotografii sau imagini cu Dorohoiul de altă dată și vreți să ne bucuram cu toții de ele, le puteți trimite la adresa de email [email protected]  sau aduse personal la redacția ziarului din B-dul Victoriei nr.23 bl.F6 „MEDIA CENTER”. Este o ocazie unică să vedem cum am evoluat, să învățăm din asta și să ne ajutăm să înțelegem mai mult lumea în care trăim.

Trecători, trecători, peste pașii părinților noștri, peste pașii bunicilor noștri, peste pașii străbunicilor noștri... fără putința de a cunoaște când, anume, ne suprapunem acestor urme invizibile, și când nu... (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web