Dorohoi News Logo

Spectacol incendiar oferit de Andra botoșănenilor - GALERIE FOTO

Andra_Botosani Carrefour1

Peste 5000 de botoșăneni, majoritatea foarte tineri, au asistat, duminică seara, la concertul susţinut de Andra în parcarea hipermarketului Carrefour.

Ei au fredonat, alături de Andra, câteva dintre melodiile lansate de aceasta de-a lungul carierei sale, printre care „Dragostea rămâne”, „Something New”, „Vreau sărutarea ta”, „Abelya” sau „Telephone”. Recitalul îndrăgitei cântăreţe a fost precedat pe scena Carrefour de micile vedete ale Botoşaniului, Alexandra Mateiuc, Ana Maria Bucșă, Diana Catană, au mai cântat grupul „Cheia Sol” din Botoşani și alții.

Andra a urcat pe scena amenajată în parcarea hipermarketului la ora 18:30, în uralele celor câteva mii de botoșăneni, majoritatea tineri, care au venit să asculte concertul incendiar oferit de una dintre cele mai apreciate artiste din Romania. Ea le-a oferit un spectacol de excepţie botoșănenilor, interpretând multe din piesele sale cunoscute, acesta fiind primul concert susţinut de Andra la Botoșani după ce a devenit mamă. (DorohoiNews.ro)

 

Galerie FOTO completă de la acest eveniment CLICK AICI

 

Sursa: Dorohoianul.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web