Dorohoi News Logo

Șendriceni: Opt elevi au ajuns de la școală, direct la spital

ambulanta

Opt copii de clasa a II-a, de la școala cu clasele I-IV din comuna Șendriceni, au ajuns ieri la Spitalul Municipal Dorohoi după ce li s-a făcut rău la ora de sport.

Cadrele didactice au sunat la 112 și copiii au fost duşi imediat la Spitalul Municipal Dorohoi cu două salvări şi o ambulanţă SMURD.

 „Copiii aduși la spital prezentau dureri abdominale, grețuri, vărsături și momentan se află sub supravegherea cadrelor medicale. Unul dintre copii a cumpărat o cutie cu prăjituri de la un magazin din sat şi a servit colegi, iar la scurt timp li s-a făcut rău şi au început să prezinte vărsături. Este posibil ca de la acest produs să se fi declanșat simptomele, dar nu pot spune cu exactitate acest lucru până nu finalizăm cercetarea”, a declarat Stela Crețu, director adjunct al DSP Botoșani.

Direcția de Sănătate Publică Botoșani a trimis la fața locului o echipă de inspectori sanitari pentru anchetă, urmând să fie luate probe din alimentul de la care se bănuiește că li s-ar fi făcut rău copiilor. (DorohoiNews.ro)

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web