Dorohoi News Logo

11 miliarde alocate pentru reparații la Spitalul Dorohoi - VIDEO

Spital Dorohoi

Conducerea Spitalului Municipal Dorohoi a înaintat Consiliului Local în şedinţa ordinară care a avut loc joi, 24 noiembrie, o informare prin care a solicitat un aviz din partea Consiliului Local în ceea ce priveşte folosirea fondurilor care au fost alocate Spitalului Municipal Dorohoi.

Suma în valoare de 1100000 lei, va fi folosită pentru reparaţiile a două corpuri ale Spitalului Municipal Dorohoi. Ţinând cont de perioada foarte scurtă până la sfârşitul anului, parcurgerea paşilor pentru o licitaţie publică ar fi aproape imposibilă deoarece, dacă s-ar urma toţi paşii, se va ajunge cu finalizarea licitaţiei pe data de 29 decembrie. Acest lucru nu ar avantaja niciuna dintre părţi deoarece lucrările ar trebui plătite şi executate în două zile, lucru imposibil de realizat.

De aceea Consiliul de Administraţie al Spitalului Municipal Dorohoi a propus ca aceste lucrări să fie atribuite prin negociere directă, adică prin prezentarea de oferte de către societăţi. În acest mod lucrările  poat începe cât mai urgent şi Spitalul Municipal Dorohoi va putea beneficia de cei 1100000 lei, bani bineveniţi pentru bunăstarea şi modernizarea actului medical la Dorohoi. (DorohoiNews.ro, Andrei B.)


Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web