Dorohoi News Logo

Spitalul Municipal Dorohoi riscă să ramână fără cei 11 miliarde pentru reparații

Spitalul-Municipal-Dorohoi

La această dată procedura de licitaţie SEAP, cu privire la fondurile pentru reparaţii capitale a Spitalului Municipal Dorohoi, în valoare de 11 miliarde, este în curs de derulare.

Suma în valoare de 1100000 ron, primiţi de la Ministerul Sănătăţii, va fi folosită pentru reparaţiile a două corpuri ale Spitalului Dorohoi. Conducerea spitalului speră ca această procedură să se încheie cât mai repede pentru ca până la sfârşitul anului să se poată semna contractul şi să se demareze lucrările.

Tot în această perioadă Spitalul Municipal Dorohoi se mai bucură de o modernizare şi anume pavelarea curţii interioare şi amenajarea unei parcări lângă pavilionul de interne, lucrări care se preconizează a fi finalizate în două săptămâni.

„Pavelarea curții interioare și amenajarea parcării este în plină desfășurare și cred că în două săptămâni, aceste lucrări vor fi finalizate. Referitor la foindurile pentru reparații capitale, sperăm ca procedura de licitație SEAP să se finalizeze în jurul datei de 20 decembrie, pentru a putea încheia contractul. Daca vom rezolva acest lucru, ne putem primi banii și lucrările pot debuta în acest an, ele urmând să fie finalizate la jumătatea lunii ianuarie”, a declarat pentru DorohoiNews, directorul Spitalului Municipal Dorohoi, Valerian Andrieș. (DorohoiNews.ro, Andrei B.)


Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web