Dorohoi News Logo

Dorin Alexandrescu: Sper că lucrările vor ieși bine, iar oamenii vor fi mulțumiți

asfaltare (4)

În cursul zilei de ieri, 9 decembrie, s-a asfaltat Aleea Caisului din cartierul Plevna. Așa cum a promis cetățenilor din zonă, primarul Dorin Alexandrescu, a făcut tot posibilul și a reușit să asfalteze și această stradă.

„Am prins acum o oportunitate și am reușit să asfaltez  Aleea Caisului, lucru pe care l-am promis din vară. Sper că lucrările vor ieși bine, iar oamenii vor fi mulțumiți, urmând ca in cursul anului viitor să reabilităm trotuarele și să amenajăm spațiile verzi”, a declarat pentru DorohoiNews, primarul Dorin Alexandrescu.

S-au efectuat lucrări de reparații și s-a turnat un covor asfaltic pe suprafața de 1200 mp, suprafață ce include și accesul spre celelalte parcări. Valoarea lucrărilor fără TVA este de 65000 și a fost executată de societatea DeltaCon.

Tot ieri s-au asfaltat și gropile de lângă Școala nr.8 Mihail Kogălniceanu, după ce primarul Dorin Alexandrescu a primit mai multe solicitări și a încheiat un parteneriat neoficial între copii și primar, cu privire la acest lucru. (DorohoiNews.ro, Andrei B.)


Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web