Dorohoi News Logo

Consiliul Local Dorohoi - VIDEO: Consilierii întruniți în ultima ședință din acest an

Consiliul Local Dorohoi_1

Ultima ședință a Consiliului Local al Municipiului Dorohoi din acest an care a avut loc joi 15 decembrie, în incinta Casei Municipale de Cultură, nu a scăpat de discuții aprinse pe marginea proiectelor de hotarâre prezentate. Au fost luate în discuție un număr de 13 proiecte de hotărâre, proiecte care au fost aprobate de către Consiliul Local însă cu unele amendamente.

Proiectul de hotărâre care a stârnit cele mai multe discuții a fost cel care viza aprobarea strategiei de tarifare pentru serviciile publice de alimentare cu apă și canalizare. După multe discuții pro și contra acest proiect a fost votat în unanimitate de către consilieri, însă cu un amendament și anume: „Prețul pentru aceste servicii publice care urmează a fi stabilit, să fie fundamentat, să se poata vedea de unde rezultă aceste măriri de preț”.

Celelalte proiecte de hotărâre nu au creat dispute fiind aprobate în unanimitate de către consilieri.

O surpriză constatată de către noi, redacția DorohoiNews, este aceea că în acest an la ultima ședință ordinară din 2011, copii din Municipiul Dorohoi nu au mai venit să colinde Consiliul Local cum au făcut-o în fiecare an până acum. Oare au vrut prin această decizie să mulțumească Consilierilor pentru patinoarul care trebuia să fie făcut pentru ei în municipiul Dorohoi? Acest lucru ar trebui să le dea de gândit celor care au fost împotriva construirii patinoarului. (DorohoiNews.ro, Andrei B.)









Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web