Dorohoi News Logo

Primarul Dorin Alexandrescu a inaugurat locuinţele construite în regim ANL şi a înmânat cheile acestora - VIDEO/FOTO

Repartizare locuinte ANL Dorohoi_16 decembrie 2011_17

Toţi beneficiarii de locuinţă în regim ANL, au fost invitaţi vineri, 16 decembrie, la Sala Teatrului din Dorohoi, unde primarul Dorin Alexandrescu alături de deputatul Andrei Dolineaschi a înmânat cheile celor 96 de locuinţe, construite în regim ANL, în anul 2011.

Repartizarea locuinţelor s-a facut într-un mod transparent, astfel încât toată lumea a putut vedea, atât criteriile de atribuire cât şi modul de alegere. În ordinea punctajelor pe care le-au obţinut, fiecare beneficiar şi-a ales scara, etajul şi apartamentul pe care l-a dorit.

După ce fiecare beneficiar şi-a ales apartamentul, primarul Dorin Alexandrescu i-a invitat pe noii proprietari la propriile locuinţe, unde acesta a tăiat simbolic panglica inaugurală. Aproximativ jumătate dintre proprietari şi-au primit pe loc cheile, ceilalti urmând să îşi primească cheile săptămâna viitoare, când este programată şi recepţia care se va face în prezenţa constructorului şi a reprezentanţilor Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe.

„Pentru mine, este o zi foarte de frumoasă şi importantă deoarece încă de la începerea acestui proiect şi până în acest moment al repartizarii celor 96 de locuinţe ANL, a fost o muncă deosebită. Acest lucru a fost posibil datorită documentaţiilor făcute în timp şi datorită sprijinului celor de la conducere şi aici aş vrea să îl menţionez pe Andrei Dolineaschi. Acesta este persoana care m-a sprijinit în promovarea proiectului la Ministerul Dezvoltării şi Turismului, iar eu nu mi-am facut decât datoria. Am mai depus un proiect similar cu acesta, pentru încă 96 de apartamente, la Agenţia Naţională pentru Locuinţe pe care sper să îl rezolv în aproximativ doi ani, pentru a putea finaliza acest cartier.”, a declarat pentru DorohoiNews, primarul Dorin Alexandrescu. (DorohoiNews.ro, Andrei B.)

 

Vezi GALERIE  FOTO completa de la acest eveniment-CLick AICI











Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web