Dorohoi News Logo

Eveniment cu triplă semnificație în comuna Ibănești - FOTO

Ibanesti

Eveniment cu tripla semnificatie in comuna Ibanesti: prima zapada, Mos Craciun si un nou obiectiv de investitii inaugurat – Baza sportiva multifunctionala.
          
Marti, 20 decembrie 2011, in comuna Ibanesti, judetul Botosani a avut loc inaugurarea obiectivului de investitii “Baza sportiva multifunctionala tip II ”. La deschiderea obiectivului a participat primarul comunei Ibanesti – d-l ing. ROMICA MAGOPET avand ca invitati reprezentanti a-i Consiliului Local – consilierii Pavaleanu Dinu, Ibanescu Petrea, Jijie Constantin, reprezentanti a-i Scolii Mihail Sadoveanu – director prof. Mariana Magopet, profesori si invatatori – Berechea Mihaela, Branduseriu Daniela,  Vitcu Ana, Burla Iustin, Moruz Elena, Codreanu Razvan, Alboiu Lucia. Deasemenea, tinand cont ca in  cateva zile se va sarbatori Craciunul, la inaugurare au participat elevi  din cadrul Scolii Mihail Sadoveanu, unde, in urma recitarii catorva colinde, au fost rasplatiti de catre Mos Craciun cu zambete   si cadouri consistente; deasemeni cadouri au primit  toti copiii din comuna, dupa frumoasele obiceiuri de iarna.
   
Deschiderea a inceput cu sfintirea obiectivului prin slujba religioasa tinuta de catre preotii Stefan  Mihai Bogdan si Ovidiu Berechea.
   
“Ziua de astazi are o tripla semnificatie, si anume, este prima zi din sezonul de iarna 2011-2012 cand  avem  zapada, apoi faptul ca in aceasta zi, Mos Craciun si-a facut aparitia pentru elevii Scolii Mihail  Sadoveanu pentru a le imparti cadouri si nu in ultimul rand, deschiderea unui obiectiv necesar tinerilor  si copiilor pentru desfasurarea de activitati sportive, intra si extrascolare, petrecerea in mod eficient,  util si sanatos a timpului liber” a spus d-l primar, ing. Romica Magopet, in cuvantul de deschidere al  ceremoniei de inaugurare.
   
Fiind in vraja Sarbatorilor de iarna, elevii, din cadrul Scolii IBANESTI, in prezenta lui Mos Craciun au sustinut un frumos program artistic.
   
Baza sportiva multifunctionala tip II este al treilea obiectiv major inaugurat in anul 2011, dupa Centrul  de zi pentru copii si Scoala Mihail Sadoveanu – corp B.
“Nu este suficient sa vrei. Trebuie sa si faci. Acest obiectiv de investitii arata ca Ibanestiul se afla pe drumul corect al dezvoltarii”  -  a mai spus d-l primar in cuvantul de deschidere.
Indemnul primarului comunei a fost ca toti copiii si  familiile lor sa se bucure de sanatate, multe bucurii si sarbatori fericite. Sportul inseamna sanatate iar Baza sportiva va deservi cei peste 600 de copii din comuna unde isi vor petrece timpul liber intr-un mod sanatos. (DorohoiNews.ro)

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web