Dorohoi News Logo

Sărbători liniştite şi la Poliţia municipiului Dorohoi

Marcel Prichici

Conform declaraţiilor şefului Poliţiei municipiului Dorohoi, în acestă perioadă a anului nu s-au înregistrat evenimente deosebite.

Totuşi au existat câteva evenimente printre care amintim: tentativă de suicid la Lişna în urma căreia victima a ajuns la Spitalul Municipal Dorohoi cu hipotermie, un copil intoxicat involuntar cu haloperidol (sirop), o persoană cu o plagă înjunghiată la Baranca, un traumatism uşor şi un copil de un an şi patru luni care a ajuns la spital cu intoxicaţie involuntară cu soluţie de curăţat mobila. Cu toate acestea a fost un sfârşit de an liniştit, fără agresiuni şi scandaluri de amploare.

„Recomand dorohoienilor să încerce să fie mai conştienţi de perioada prin care trecem şi să încerce să respecte în primul rând legislaţia pentru a ne face să fim într-o relaţie cât mai bună. La fel sperăm într-o îmbunătăţire a relaţiilor cu poliţia locală şi să putem găsi metode de colaborare pentru asigurarea unui climat optim de linişte şi siguranţă publică pe raza municipiului Dorohoi.”, a declarat pentru DorohoiNews, şeful Poliţiei municipiului Dorohoi, comisarul şef Marcel Prichici. (DorohoiNews.ro, Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web