Dorohoi News Logo

Dorohoi: Fără schimbări majore în ceea ce priveşte taxele şi impozitele

Taxe si Impozite Dorohoi

La fel ca şi în anul precedent, în anul 2012 dorohoienii nu vor simţi schimbări majore în ceea ce priveşte taxele şi impozitele. În decursul acestui an se aşteaptă implementarea plăţii online, care va permite dorohoienilor să plătească taxele fără a mai sta la cozi la ghişeu.

Funcţionarii de la Serviciul Impozite şi Taxe Locale Dorohoi au lucrat chiar şi în ultimele zile ale anului pentru ca oamenii să îşi poată plăti încă de pe 3 ianuarie impozitele. Pînă în momentul de faţă s-au prezentat zilnic aproximativ 200 de persoane. La fel ca și în anii precedenți, persoanele fizice care achită integral impozitul pe clădire, teren sau mijloc de transport, pînă la data de 31 martie, beneficiază de 10% reducere.

Pentru anul 2012 s-a propus plata online la persoane fizice şi persoanele fizice autorizate. „O parte din  demersuri le-am făcut la sfîrşitul anului 2011, iar acum trebuie să aibă loc licitaţia şi să aflăm cu ce bancă vom lucra”, a declarat ec. Elena Popescu, şefa Serviciului Impozite şi Taxe Locale Dorohoi. (DorohoiNews.ro, Mădălina O.)


Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web