Dorohoi News Logo

Dorin Alexandrescu: „Mă voi bate pentru a rezolva problema fondurilor, încât primăria veche să fie gata până la sfârşitul acestui an”

cladirea primariei dorohoi veche

Un alt mare proiect este pe cale să înceapă la Dorohoi în prima parte a anului 2013. Este vorba de reabilitarea clădirii în care a funcţionat Primăria Dorohoi.

Această clădire a fost prinsă într-un proiect de reabilitare care din informaţiile noastre va debuta în prima lună a acestui an.

„Este o dorinţă de-a mea, ca anul acesta sărbătorile de iarnă să nu se mai desfăşoare în faţa unei clădiri închise ci să fie în faţa unei clădiri funcţionale. Voi da ordinul de începere a lucrărilor cât mai repede. În luna ianuarie a acestui an se va începe cu lucrările ce se pot executa pe timp rece, urmând ca lucrările de arhitectură şi de refacere să se execute până la sfârşitul anului.”, a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News, Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi.

Deşi proiectul este prevăzut pe trei ani de finanţare, primarul Dorin Alexandrescu vrea să urgenteze procedurile şi să obţină finanţare cât mai repede pentru a putea termina reabilitarea până la sfârşitul anului 2013.

„În primă fază proiectul şi contractul era prevăzut pentru trei ani de finanţare, dar mă voi bate pentru ca să rezolv problema de alocare a fondurilor în aşa fel încât clădirea să fie gata până la sfârşitul acestui an.”, a adăugat în exclusivitate pentru Dorohoi News, Dorin Alexandrescu. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web