Dorohoi News Logo

Ordonanţa de Guvern privind taxele locale bagă astăzi consilierii dorohoieni în şedinţă

sedinta

Consilierii dorohoieni se întrunesc joi, 10 ianuarie 2013, în ședință extraordinară a Consiliului Local al Municipiului Dorohoi.

Şedinţa are loc deoarece Guvernul a adoptat ordonanţa care stabileşte că indexarea taxelor locale este la latitudinea autorităţilor locale şi nu reprezintă o obligaţie impusă de la nivel central, în contextul în care multe administraţii au decis deja majorarea taxelor invocând tocmai decizia de anul trecut a Guvernului.

Ordonanţa a fost adoptată în şedinţa de miercuri a Executivului şi va fi publicată tot miercuri în Monitorul Oficial, conform declaraţiilor anterioare ale premierului Victor Ponta.

Ședința extraordinară a Consiliului Local Dorohoi va avea loc la ora 15:00, în biroul primarului municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu. Reamintim că şedinţele Consiliului Local sunt publice, la aceste şedinţe pot participa şi cetăţeni ai municipiului Dorohoi.

Proiectul de hotărâre care va fi dezbătute și supus la vot Consiliului Local, conform ordinei de zi, este:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea impozitelor și taxelor locale ce se vor aplica pe raza Municipiului Dorohoi în anul fiscal 2013. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web