Dorohoi News Logo

Cătălin Zaharii: „Nu se pune problema ca municipiile Dorohoi și Botoșani să rămână fără apă”

Catalin Zaharii - Nova ApaServ Dorohoi

Deși la începutul acestei săptămâni, Nova ApaServ făcea apel către cetățeni și anunța furnizarea apei cu diferite restricţii din cauza secetei, lucrurile s-au mai schimbat puțin.

Invocând temperaturile ridicate înregistrate în ultima perioadă și a lipsa acută a precipitațiilor, operatorul de apă se declara nevoit să furnizeze apa într-un anumit interval orar.

Conducerea Nova ApaServ Dorohoi, a reacționat și a asigurat toți cetățenii numicipiului Dorohoi că acest lucru nu se referă la cele două municipii ale județului, respectiv Dorohoi și Botoșani. Cătălin Zaharii, şeful punctului de lucru Nova ApaServ Dorohoi, a explicat faptul că într-adevăr se va furniza apa cu diferite restricții însă nu vor fi afectați cetățenii municipiului Dorohoi.

„În municipiul Dorohoi nu va fi absolut nicio problemă, iar pentru acest lucru cetățenii trebuie să stea liniștiți pentru că vor avea apă la fel cum au avut și până acum. Comunicatul se este valabil pentru tot județul însă nu este situația Dorohoiului pentru a rămâne fără apă. Nu se pune problema ca municipiile Dorohoi și Botoșani să rămână fără apă. Comunicatul este totuși valabil pentru restul județului pentru că la sate conductele sunt foarte mici, sunt foarte mulți consumatori. Vă garantez încă o dată că la Dorohoi nu se va schimba nimic, iar dorohoienii nu vor avea de suferit pentru deoarece vor avea apă la fel ca și până acum.”, a declarat pentru Dorohoi News, Cătălin Zaharii, şeful punctului de lucru Nova ApaServ Dorohoi. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web