Dorohoi News Logo

Toate proiectele de hotărâre supuse dezbaterii în ședința extraordinară au fost aprobate de consilierii locali

Consilieri Locali Dorohoi

Consilierii dorohoieni s-au întâlnit ieri, 16 mai 2013, începând cu ora 15:00, în incinta Casei Municipale de Cultură, într-o şedinţă extraordinară.

La această ședință au participat 16 consilieri, care au dezbătut proiectele de hotărâre aflate pe ordinea de zi, toate fiind discutate şi aprobate. Excepție au făcut proiectele de hotărâre de la punctele 7 și 8 care se refereau la aprobarea S.F. si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Bazin de înot - B-dul Victoriei nr. 120-Mun. Dorohoi” și pentru obiectivul de investitii „Patinoar - B-dul Victoriei nr. 120, Mun. Dorohoi”, acestea lipsind de pe ordinea de zi.

Proiectele de hotărâre care au fost dezbătute și supuse la vot Consiliului Local, conform ordinei de zi, au fost:

1.Proiect de hotarare privind  aprobarea rectificarii bugetului local al Municipiului Dorohoi, pentru anul 2013.
2. Proiect de hotarare  privind aprobarea efectuarii de cheltuieli din bugetul local, in suma de 35.000 lei, pentru organizarea manifestarilor culturale  si sportive, organizate cu ocazia Zilei Internationale a Copilului, in perioada 31 mai - 2 iunie 2013.
3.Proiect de hotarare privind  schimbarea destinatiei locuintei situata in Municipiul Dorohoi, str. D-va Rosie nr. 56, lot 19, din locuinta sociala, in locuinta de necesitate, precum si repartizarea acesteia, in regim de urgenta, fam. Ciubotaru Anabela Iordana, care locuiesc in zona centrala a municipiului - zona demolabila.
4.Proiect de hotarare privind aprobarea criteriilor pentru anul 2013, in vederea repartizarii locuintelor din fondul locativ, apartinand domeniului privat al Mun. Dorohoi, in regim de inchiriere si a locuintelor sociale din fondul locativ, apartinand dom. publ. al Municipiului Dorohoi.
5.Proiect de hotarare  privind aprobarea incheierii unui act aditional pentru modificarea si completarea contractului de concesiune nr. 18/10.09.2012 privind  concesiopnarea Iazului Ladarita, in supraf. de 38.500,00 m.p., p.c. 296/297 de catre SC AQUALAND SRL Botosani,
6.Proiect de hotarare privind aprobarea, in principiu, a vanzarii terenului proprietate privata a Municipiului Dorohoi, p.c. 1350, in supraf. de 5000 m.p., situat in str. C.D.Gherea nr. 6, Dorohoi, judetul Botosani. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web