Dorohoi News Logo

Flash mob antidrog la Dorohoi „Construieste OMUL de maine!” - FOTO

FLASH-MOB

La Dorohoi a avut loc luni, 20 mai, de la ora 17, un eveniment antidrog cu genericul „Construieste OMUL de maine!”, eveniment realizat de Echipa Proiectului Antidrog „Născut să fii liber!”, de la Clubul Copiilor Dorohoi. La el au participat elevi de liceu îmbrăcaţi în negru, care au transmis, din centrul oraşului următorul mesaj: „Sportul, muzica si arta sunt mai importante decat drogurile”. Tinerii au facut flash-mob pe melodia „Antidrog” a trupei Lala Band.

„Am participat la aceasta  activitate de prevenire a consumului de etnobotanice si ne bucuram ca am reusit sa ne atingem scopul chiar daca vremea nu a fost deloc favorabila si speram sa aducem o influenta buna tuturor tinerilor dorohoieni care au intrat in patima acestor vicii si sa incercam sa le oferim o alternativa de a se lasa de ele”, a declarat Smaranda Ursuleanu, una din tinerile venita sa sustina aceasta campanie.

Tinerilor dorohoieni nu le pasă că, apelând la droguri, se expun unui uriaş pericol. Drogurile, legale sau nu, sunt o tentaţie din ce în ce mai periculoasă pentru adolescenţii din Dorohoi. Vârsta de la care aceştia ajung să consume astfel de substanţe a scăzut vertiginos, astfel că ultimele studii arată că, în ceea ce priveşte etnobotanicele, cei mai tineri consumatori nu au mai mult de 11 ani. (Otilia O.)

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web