Dorohoi News Logo

„Etnobotanicele atacă tineretul” la Dorohoi!

Dorohoi Etnobotanicele atacă tineretul

Sala Teatrului din Dorohoi a gazduit vineri, 24 mai incepand cu ora 18:00, Asociatia Culturală Moldavia care au desfasurat proiectul Etnobotanicele ataca tineretul”, aflat la cea de-a III-a editie.

Proiectul a avut drept scop de a informa tinerii cu privire la efectele etnobotanicelor, iar artistii din regiunea Moldovei au transmit mesajul antidrog prin cântecele lor. Proiectul este o initiativa nationala pentru tineret finantat de Comisia Europeana prin Programul Tineret in Actiune, in parteneriat cu Primaria Municipiului Dorohoi si are ca teme principalele problemele de sanatate, arta si cultura. Astfel, la Dorohoi s-a organizat un training prin care artistii si tinerii implicati in proiect asupra pericolului consumului si urmarile suferite de acestia sa fie informati.

A doua parte a proiectului a constat in desfasurarea campaniei de informare, care s-a compus dintr-o serie de concerte de promovare a compilatiei „Etnobotanicele ataca tineretul 2013”, concerte sustinute de artisti voluntari locali precum Ciprian Cotruta, Leonard Lutia si invitatii lor. (Otilia O)


Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web