Dorohoi News Logo

Primim la redacție: Dorohoi - Canalizare cu probleme (partea a III-a) - FOTO

Dorohoi - Canalizare cu probleme_06

„Aţi mai scris despre această problemă şi vă rog să o mai faceți. Problema se repetă. Pe aleea care leagă cartierul Plevna de Piaţa Centrală, cunoscută ca VALEA ŢIGANULUI, undeva, pe la jumătatea scărilor... curge de sub gardul spitalului apa menajeră. Canalizarea este înfundată de câteva zile. Apa curge pe scări la vale câţiva metri, apoi, cursul apei intră pe iarbă străbătând toată valea, iar, pe final, intră iar pe aleea pavată deversându-se într-un pârăiaş de colectare a apei de ploaie. Pe scurt: FOCAR DE INFECŢIE. Avem oameni plătiţi pentru astfel de lucrări ? Cine are pe „inventar” acest canal ? Mulţi locuitori ai acestui oraş, care se vrea municipiu, folosesc această scurtătură, trebuie să călcăm în aceste mizerii ? Primăria „trâmbiţează” ori de câte ori are ocazia cu privire la protecţia mediului. Drumul către cabinele de votare trece şi pe aceasta vale. Vrem fapte nu vorbe.” scrie pe adresa Dorohoi News un cititor.

Ne-am deplasat în această zonă pentru a fotografia şi am constatat faptul că cele semnalate se adeveresc. Mirosul se simte… apa curge… Speram şi noi alături de dumneavoastră, cititorii, într-o rezolvare grabnică.

NOTĂ: Dorohoi News nu-şi asumă răspunderea pentru conţinutul mesajului primit pe adresa redacţiei noastre şi publicat mai sus.

 

DorohoiNews.ro
local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web