Dorohoi News Logo

Dorin Alexandrescu reacționează la actele de vandalism de pe Bulevardul Victoriei din Dorohoi

Dorin Alexandrescu (3)

Primarul municipiului Dorohoi reacționează în urma actelor de vandalism de pe Bulevardul Victoriei din Dorohoi când miercuri, 29 mai 2013, în jurul orelor 18:20, la intrarea în parcul „Cholet”, o persoană lovea cu picioarele coşurile de gunoi.

Dorin Alexandrescu s-a declarat mulțumit de spiritul civic al celui care a sesizat acest lucru și îndeamnă toți cetățenii să reacționeze similar în astfel de cazuri.

„Este foarte bine că cei care au produs aceste pagube au fost prinși de jandarmi și primăria a reușit în acest fel să se îndrepte către făptuitor pentru a recupera contravaloarea bunurilor. Sunt foarte multe fapte antisociale care se produc pe raza municipiului Dorohoi, de aceea, rog opinia publică, atunci când văd că se manifestă asemenea fenomene să anunțe organele abilitate pentru a se lua măsuri. Este păcat să investim bani iar alții să le distrugă și dacă ne dorim un oraș curat și un oraș frumos trebuie într-adevăr să facem front comun împotriva celor care nu înțeleg să se alinieze la ideea ca Dorohoiul se dorește un oraș modern și curat.”, a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News, Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi.

Totodată, având în vedere astfel de evenimente, primarul Dorin Alexandrescu a declarat ca își dorește suplimentarea numărului de polițiști locali și dotarea Poliției Locale cu încă un autoturism.

„Ținând cont de distrugerile făcute la mobilierul stradal și de alte infracțiuni făcute de răuvoitori, am în gând, pe viitor, dotarea Poliției Locale cu încă un autoturism pentru a avea rezultate și operativitate în acțiunile pe care le întreprind și suplimentarea efectivelor existente cu încă 4-5 polițiști. Am făcut deja o intervenție la minister prin instituția prefecturii și aștept să primesc aprobare pentru suplimentarea de posturi. Sper să rezolv acest lucru cât mai repede.”, a adăugat în exclusivitate pentru Dorohoi News, primarul Dorin Alexandrescu. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

 

DorohoiNews.ro
local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web