Dorohoi News Logo

O nouă avarie la conducta de apă din Dorohoi lasă cetăţenii fără apă. Vezi ce zonă este afectată! - FOTO

Avarie conducta apa Dorohoi_4 iunie 2013_14

În noaptea de luni, 3 iunie 2013, spre marți, 4 iunie 2013, a fost înregistrată o nouă avarie la o conductă de apă pe Bulevardul Victoriei din Dorohoi.

Avaria a fost sesizată de către o patrulă din cadrul Poliției Locale Dorohoi care a anunțat reprezentanții Nova ApaServ în jurul orei 02:45. La fața locului s-a deplasat o echipă de intervenție care a oprit apa pentru a goli conducta.

Astfel mai multe scări de bloc de pe Bulevardul Victoriei au fost afectate după cum urmează: C2, C3, C4, C5, C6, C7, C8, F1, F3, F4, F5, Spitalul Municipal Dorohoi, Stomatologia și Policlinica Dorohoi. Apa va fi întreruptă aici pentru aproximativ șase ore, astfel încât în jurul orei 15:30 să poată fi reluată furnizarea apei în această zonă.

În cursul dimineții la fața locului s-a deplasat și Cătălin Zaharii, şeful Nova ApaServ Dorohoi, care a constatat cele întâmplate și a supravegheat începerea lucrărilor.

„După cum am mai avut și în celelalte cazuri, bănuim că avaria s-a produs tot la o îmbinare de țevi însă până nu ajungem la avarie nu ne putem da seama. Ne cerem scuze pe această cale pentru disconfortul creat cetățenilor din zonele afectate, încercăm să rezolvăm avaria cât mai repede și sperăm ca în șase ore să dăm drumul la apă.”, a declarat pentru Dorohoi News, Cătălin Zaharii, şeful Nova ApaServ Dorohoi. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro
local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web