Dorohoi News Logo

SVSU Ibănești: Locul II la Concursul Profesional al Serviciilor pentru Situaţii de Urgenţă – faza judeţeană - FOTO

concurs SVSU

Vineri, 14 iunie 2013, pe stadionul Brazi, a avut loc faza judeţeană 2013 a Concursului Profesional al  Serviciilor pentru Situaţii de Urgenţă.            

Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Ibăneşti, compus din Cojocariu Cezar – şef  lot, Petru Aboghioaie – şef formaţie de intervenţie şi antrenorul lotului, servanţii – Azoicăi  Nicu, Gorcea  Gheorghe, Florea Pavel, Gafencu Narcis Petrişor, Carp Adrian, Vasniuc Mihai, Păvăleanu Gelu, Vasii Dumitru şi Filip Constantin, a obţinut, la clasamentul general, un meritoriu loc II. Deşi  noul regulament al concursului a fost oarecum mai dificil, echipajul comunei Ibăneşti a dat dovadă, încă o dată, de seriozitate, dăruire şi profesionalism în activitatea de situaţii de urgenţă.

Din cele nouă comune participante (Ibăneşti, Şendriceni, Bucecea, Hilişeu, Todireni, Vârfu Câmpului, Cordăreni, Ştefăneşti, Văculeşti) locul I a fost obţinut de echipajul SVSU din Bucecea, locul II  a  revenit echipajului SVSU Ibăneşti, iar pe locul III s-a clasat echipajul SVSU Ştefăneşti. Astfel de concursuri profesionale au în vedere atingerea unor obiective extrem de importante pentru îmbunătăţirea calităţi serviciilor de urgenţă oferite cetăţenilor: antrenarea capacităţii de intervenţie a serviciilor voluntare şi private, dezvoltarea aptitudinilor membrilor serviciilor pentru situaţii de urgenţă, precum şi informarea corectă a cetăţenilor cu privire la cunoştinţele necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în diverse situaţii.

Felicitări echipajului SVSU Ibăneşti care a demonstrat că este bine pregătit, eficient şi operativ în gestionarea activităţilor pentru situaţii de urgenţă.


DorohoiNews.ro
local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web