Dorohoi News Logo

Primarul Alexandrescu răspunde acuzațiilor aduse de către Florin Țurcanu, Primăriei Dorohoi

Dorin Alexandrescu

Primarul municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu, reacționează la declarațiile preşedintelui Consiliului Judeţean Botoşani, Florin Ţurcanu, apărute recent în presa locală, în care acuza primăria Dorohoi este acuzată de consum al apei din rețeaua Nova ApaServ fără a plăti.

„Acuzațiile președintelui Consiliului Județean nu sunt fondate pentru că Primăria Dorohoi a folosit doar apă din surse care sunt contorizate.”, a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News, primarul Dorin Alexandrescu.

Acesta a mai explicat că anul trecut s-a folosit apă din rețea, însă din surse contorizate și s-a plătit în paușal. Din primele informații pe care acesta le-a primit, s-au folosit aproximativ 200 mc lunar, apă plătită în paușal. Începând din acest an s-a plătit cât s-a consumat, fiind de asemenea folosită doar apă din surse contorizate, acest lucru putând fi dovedit prin facturile care s-au plătit.

„Noi am avut apă contorizată tot timpul. Nu am folosit apă decât prin Servicii Publice Locale (SPL), care a făcut operațiuni de udare în municipiul Dorohoi, alimentându-se doar din surse contorizate. Nu înțeleg reacția președintelui Consiliului Județean, mai ales că în lunile mai și iunie nu s-a folosit apă aproape deloc, pentru că Dumnezeu ne-a dat o mână de ajutor și a plouat destul de mult.”, a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News, primarul Dorin Alexandrescu. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

 

DorohoiNews.ro




local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web