Dorohoi News Logo

Primim la redacție: Dorohoi - Banner ultracentral, caut explicaţii utile - FOTO

Dorohoi

Am primit pe adresa redacţiei Dorohoi News, o scrisoare venită din partea unui cetățean al municipiului Dorohoi. Redăm integral acest text: 

Nu, nu este un articol publicitar. Ci o pânză (probabil, păianjenii sunt în reţele - nu sociale şi nici politice, în dosul ei), care a apărut instant, pe clădirile situate vis-a-vis de parcul din centrul Dorohoiului, în care statuia lui Ştefan cel Mare, priveşte nostalgic, spre Moldova dealtadată. Desigur, că, vor fi argumente legislative, are retrocedărilor şi ale dreptului de proprietate, dar cei care tranzitează Dorohoiul rămân nedumeriţi de apariţia unei pânze de protecţie care se aseamănă cu o “cortină verde”. Să fie un semn al vreunei mişcări ecologiste importate ? Un avertisment codificat pentru pericolul iminent ? Vă este dor de farmacia “de pe scări” (“Igiena”, n. red.) ? Căutaţi flori “de mucegai” ? Atenţie, pericolul vă pândeşte la “aluviunile istoriei” şi ale imobilismului administrativ (ultra-legalist pentru lucrurile minore !). Aşteptam posibile texte, pentru pânza deşirată, la concurenţă cu “mobilizatoarele” surate, rămase văduve, în apropiere! scrie pe adresa Dorohoi News un cititor.

NOTĂ: Dorohoi News nu-şi asumă răspunderea pentru conţinutul mesajului primit pe adresa redacţiei noastre şi publicat mai sus.


DorohoiNews.ro



local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web