Dorohoi News Logo

Lucrările de reabilitare ale aleii care face legătura dintre Cartierul Plevna şi Piaţa Centrală, aproape de final

Valea Tiganului din Dorohoi reabilitata_10

Începute, acum aproximativ două săptămâni, lucrările demarate de Primăria Dorohoi, care constau în modernizarea căii de acces şi ecologizarea zonei cunoscute de dorohoieni sub denumirea de „Valea Țiganului” sunt aproape de final.

Atât anul acesta, dar, şi pe parcursul anilor trecuţi, Dorohoi News şi-a informat cititorii cu privire la sesizările venite din partea unor cetăţeni care reclamau furtul balustradei ce străjuieşte scările, colmatarea şi deversarea canalului și deşeurile menajere care erau aruncate la voia întâmplării. Se spune că acolo unde este voinţă este şi putinţă.

Iată că, încet, încet, lucrurile încep să capete contur, vegetaţia a fost îndepărtată (buruienile prin cosire – tufele tăiate din rădăcini cu drujba), pavelele vechi şi degradate de timp au fost înlocuite cu cele noi, cei care locuiesc în zona au acum cale de acces auto, deşi nu este un drum intens circulat – trecătorii vor avea trotuarul lor, iar trecerea peste pârâul de colectare a apei a fost întărită prin lucrări de consolidare specifice.

Vom reveni cu amănunte pe parcursul desfăşurării lucrărilor.

Autor: DorohoiNews.ro

 

DorohoiNews.ro



local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web