Dorohoi News Logo

Ziua Naţională a României sărbătorită la Dorohoi cu discursuri, fasole cu cârnaţi și vin fiert - VIDEO/FOTO

Ziua de 1 Decembrie 2013 sarbatorita la Dorohoi_101

Festivitatea dedicată Zilei Naţionale a României s-a desfăşurat la Dorohoi ca şi în anii trecuţi începând cu o slujbă religioasă, un discurs al oficialităţilor, depuneri de coroane şi distribuirea a aproximativ 1000 de porţii de fasole cu cârnaţi şi vin fiert.

Manifestările au început în jurul orei 12:00, în faţa Muzeului Ştiinţele Naturii și Primăriei Dorohoi, la statuia cpt. Valter Mărăcineanu, unde în prezenţa a aproximativ 1000 de persoane, s-a oficiat o slujbă religioasă urmată de obișnuita depunere de coroane.

Alături de Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi și Constantin Bursuc, viceprimarul municipiului Dorohoi s-a aflat și senatorul Doina Elena Federovici. La manifestare au participat și reprezentanţi ai partidelor politice, Asociaţiei veteranilor de război, Poliţiei, Jandarmeriei, Pompierilor, a unor unităţi de învăţământ, a unor agenţi economici, dar și simpli cetățeni.

„Cu ocazia Zilei Naționale a României doresc dorohoienilor și tuturor românilor, sănătate belșug, înțelegere și prosperitate! La mulți ani Dorohoi! La mulți ani România!”, a declarat Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi.

Manifestările s-au încheiat cu o Horă a Unirii, în care s-au prins toţi participanţii, urmată de distribuirea a aproximativ 1000 de porţii de fasole cu cârnaţi şi vin fiert. (Andrei B.)

Vezi Galerie FOTO cu peste 200 de poze de la eveniment, Click AICI!









Autor: DorohoiNews.ro

 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web