Dorohoi News Logo

Cadou inedit de Sfântul Nicolae făcut de primarul Dorin Alexandrescu unui copil aflat în suferinţă

Cadou primar Sf. Nicolae_03

Are 9 ani și îl așteaptă pe Moș Nicolae. Îl așteaptă și pe Moș Crăciun. Dar, spre deosebire de alți copii, Cosmin iși dorește cel mai mult să fie sănătos. Viața a fost prea dură cu el. La numai 9 anișori a trecut deja prin multe greutăţi. Operat de două ori pe cord, cunoscând deja urmările unui accident vascular-cereblal, părăsit de tată la scurt timp după naştere şi cu mama plecată la muncă în Italia pentru a-i putea oferi o viaţă decentă, Cosmin a rămas în grija bunicii.

Locuieşte în Dorohoi, mai exact în Loturi Enescu, iar marea lui dragoste sunt animalele. Curtea casei e plină de pisici, căţei, iepuraşi, păsări, toate acestea fiind jucăriile lui Cosmin.

Întâmplarea face că a venit împreună cu bunica sa până la stadion şi a văzut cei câţiva ponei pe care Primăria îi creşte pentru a oferi momente de bucurie tuturor copiilor care vor să se joace cu ei. „Din acel moment nu am mai avut linişte în casă”, a declarat bunica băiatului. Iar din dorinţa de a-i oferi lui Cosmin tot ceea ce-şi doreşte a venit în audienţă la primarul muncipiului Dorohoi.

Impresionat de suferinţa acestui băieţel, decizia a fost ca şi luată. Moş Nicolae trebuie să vină la Comin. Aşa că, pentru acest sufleţel chinuit, visul a devenit realitate. De ieri, Cosmin are un ponei cu care să se joace şi care să-l ajute să treacă mai uşor peste greutăţile vieţii.

„Suferinţa acestui copil m-a impresionat foarte mult. Îl cunosc pe Cosmin de când s-a născut, îi cunosc suferinţa şi am ajutat cu ce am putut această familie. Acum, când am auzit de marea lui dorinţă, nu am putut să nu îi fac o bucurie, în prag de sărbători”, a declarat Dorin Alexandrescu, primarul Dorohoiului. 

DorohoiNews.ro

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Like”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.

 



local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web