Dorohoi News Logo

Femeie din comuna George Enescu decedată într-un incendiu produs în prag de sărbători

pompieri

Un incendiu izbucnit astăzi, 23 decembrie 2013 într-o anexă din gospodăria unei localnice din satul Dumeni, comuna George Enescu, s-a soldat cu decesul proprietarei, în vârstă de 82 de ani. Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unei candele aprinse, amplasată necorespunzător lângă materiale combustibile.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost solicitat să intervină pentru stingerea incendiului la ora 11.28. La locul indicat s-au deplasat două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu o autospecială cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. La sosirea gărzii de intervenţie, ardeau o parte din bunurile din interiorul unei anexe, lipită de casă, folosită de către proprietară ca bucătărie.

Întrucât existau informaţii că femeia nu a reuşit să iasă din clădire, pompierii au început căutările, concomitent cu acţiunea de stingere a incendiului. Aceasta a fost descoperită decedată, pe patul din încăpere. 

DorohoiNews.ro

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Like”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.

 



local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web