Dorohoi News Logo

Cadouri pentru sute de copii din Dorohoi distribuite de ajutoarele lui Moș Crăciun - FOTO

Mos Craciun la Dorohoi 2013_43

Autoritățile locale dorohoiene și-au dorit ca să continue acțiunea de distribuire a cadourilor de Crăciun, începută săptămâna trecută. Potrivit acestui fapt, în prag de sărbători, autoritățile locale au vorbit cu Moș Crăciun și au distribuit cadouri pentru copiii dorohoieni aflați luni la bradul din fața sediului fostei primării.

Până acum, Moș Crăciun a venit la copii din grădinițe și la copiii la care de regulă Moș Crăciun ajunge mai greu. Având ceva dificultăți cu traficul din cauza lipsei zăpezii, Moș Crăciun nu a mai putut ajunge la Dorohoi dar și-a trimis ajutoarele de nădejde, Crăciunițele. La această acțiune a fost invitat și a participat și deputatul Andrei Dolineaschi care s-a bucurat să vadă atâția copii fericiți.

„La invitația domnului primar, a venit moșul și a dat daruri pentru copii. E un lucru foarte bun, știu foarte bine că primarul iubește foarte mult copiii și dăruiește din toată inima, gesturi care aduc fericire celor mici. Fericirea pentru cei mari va fi reprezentată de lucruri mari, aici mă ocup și eu împreună cu domnul primar să fie bine pentru cetățenii municipiului Dorohoi, un oraș la care eu țin foarte mult, e orașul meu de acasă și lucrurile se mișcă din ce în ce mai bine aici. Sărbători Fericite și La  Mulți Ani tuturor dorohoienilor!”, a declarat pentru Dorohoi News, deputatul Andrei Dolineaschi.

În cadrul aceste acțiuni ce a avut loc luni, 23 decembrie 2013, în jurul orei 17:00, s-au distribuit aproximativ 600 de cadouri, obținute în totalitate din sponsorizări.

„Și în acest an am continuat tradiția în orașul Dorohoi instaurată de câțiva ani, de când avem acești ponei minunați care au devenit atracția copiilor și mă bucur de aceste prilejuri pentru a oferi copiilor momente de bucurie. Această acțiune vine în continuarea celei în care am împărțit cadouri toți preșcolarii din Dorohoi, iar ca noutate am oferit aproximativ 100 de cadouri în acest an și persoanelor vârstnice care sunt în dificultate. Fac acest lucru cu drag, pentru că iubesc copiii dar și pentru că e o fericire personală să vezi un zâmbet pe fața unui copil când primește un cadou. Cadourile pe care le dau eu sunt bine-primite de copii, văd o rază de fericire și îmi face și mie o deosebită plăcere să le ofer.”, a declarat pentru Dorohoi News, primarul Dorin Alexandrescu

După ce au fost împărțite cadouri pentru toți copiii prezenți în centrul municipiului, ajutoarele moșului s-au deplasat către cartierele din Dorohoi unde i-au surprins pe cei mici și le-au oferit cadouri. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Like”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.

 



local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web